Yönetimin Mandıralı kararı!

Trabzonspor yönetimi maçtan sonra teknik direktör konusunu masaya yatırdı   Trabzonspor’da tartışılan isim Hami Mandıralı için Beşiktaş derbisinin ardından Muharrem Usta başkanlığında yaklaşık 1 saatlik bir toplantı yapıldığı ve Mandıralı konusunun masaya

Yönetimin Mandıralı kararı!
Trabzonspor yönetimi maçtan sonra teknik direktör konusunu masaya yatırdı
 
Trabzonspor’da tartışılan isim Hami Mandıralı için Beşiktaş derbisinin ardından Muharrem Usta başkanlığında yaklaşık 1 saatlik bir toplantı yapıldığı ve Mandıralı konusunun masaya yatırıldığı öğrenildi. Trabzonspor’da toplantı yapan yönetimin büyük çoğunluğunun Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın sezon sonuna kadar devam etmesi yönünde görüş bildirdiği, bazı yöneticilerin ise takımın yeniden Sadi Tekelioğlu’na emanet edilmesi yönünde telkinde bulundukları kaydedildi. Yapılan toplantı sonrası Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın sezon sonuna kadar takımın başında kalması ve sezon sonunda da tekrar durum değerlendirmesi yapılması yönünde karar alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler