Yönetimde Yanal bölünmesi!

Trabzonspor’da teknik adam bilmecesi… Başkan Muharrem Usta’nın göreve gelmeden önce, “Lucescu’yu göreve getireceğiz” şeklindeki yaptığı açıklamanın ardından, tecrübeli teknik adamın göreve gelmeyi kabul etmemesi, yönetimin hesaplarını da karıştırdı. Tekni

Yönetimde Yanal bölünmesi!

Trabzonspor’da teknik adam bilmecesi… Başkan Muharrem Usta’nın göreve gelmeden önce, “Lucescu’yu göreve getireceğiz” şeklindeki yaptığı açıklamanın ardından, tecrübeli teknik adamın göreve gelmeyi kabul etmemesi, yönetimin hesaplarını da karıştırdı.

Teknik adam konusunda B planı olmayan Trabzonspor yönetimi, Lucescu kariyerinde bir teknik adam getirmek için yurt dışında araştırmalarını sürdürürken, yine Başkan Muharrem Usta’nın yapmış olduğu, “Ersun Yanal’la görüşme halindeyiz” açıklaması, gerek taraftarlar, gerekse de yönetim arasında bölünmelere yol açtı.

Trabzonspor’da yönetimin İstanbul kanadı, Ersun Yanal’ın takımın başına getirilmesi adına ısrarcı olurken, Trabzon kanadı, Ersun Yanal için olumsuz görüş belirtti.

Taraftarların da Ersun Yanal’ın teknik direktör olma noktasında bölünmesini dikkate alan Başkan Muharrem Usta’nın, bu transferde geri adım attığı ve dünyaca ünlü teknik adamlar Felix Magath ve Marcelo Bielsa ikilisinden birine teklif götürülmesinin kararlaştırıldığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor