Yönetim kararı verdi: Mandıralı...

Yönetim, Hami hoca ile yola devam kararı aldı. Fırtına’daki toplantının tek konusu, 50. yılın şampiyon kadrosunu kurmak ile ilgiliydi.   Göreve geldiği günden bu yana Trabzonspor’un başında Süper Lig ve Türkiye Kupası dahil 9 maça çıkan ancak yalnızca 2

Yönetim kararı verdi: Mandıralı...
Yönetim, Hami hoca ile yola devam kararı aldı. Fırtına’daki toplantının tek konusu, 50. yılın şampiyon kadrosunu kurmak ile ilgiliydi.
 
Göreve geldiği günden bu yana Trabzonspor’un başında Süper Lig ve Türkiye Kupası dahil 9 maça çıkan ancak yalnızca 2 galibiyet elde ederek beklentilerin çok altında kalan ve hedef tahtasına oturtulan teknik direktör Hami Mandıralı’ya yönetim sahip çıktı. Özel bir görüşme gerçekleştiren başkan Muharrem Usta ve kurmayları, alınan başarısız sonuçlara karşın yola Mandıralı ile devam etme kararı aldı.
 
‘Günah keçisi aramıyoruz’
 
Sezon başından bu yana eksik oyuncuların fazlalığı sebebiyle sahaya istikrarlı bir 11’le çıkamayan ve yalnızca 9 maçtır takımın başında olan Mandıralı’nın performansını tartışmanın hiçbir anlamı olmadığında hemfikir olan yöneticilerin, hoca değişikliği istemediği öğrenildi. Gelecek sezon 50. yılını kutlayacak Bordo-Mavililer’in görüşmelerde Mandıralı ile ilgili sadece yola devam kararı aldığı öğrenilirken, genç teknik adam hakkında olumlu ya da olumsuz bir görüşün ortaya atılmadığı sadece yeni sezonda şampiyon kadro yaratmak ve maddi anlamda atılacak net adımlar için fikir alışverişinde bulunulduğu kaydedildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor