Yok daha neler! Trabzonspor'u reddetmiş...

Trabzonspor'un Fenerbahçeli eski oyuncuyu istediği iddia edildi

Yok daha neler! Trabzonspor'u reddetmiş...
Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmesine kesin gözüyle bakılan Trabzonspor için iddialar şimdiden havada uçuşuyor. Birçok transfer haberi gazete ve haber sitelerinde dolaşırken henüz hiç bir isim netlik kazanmadı. Bugün ortaya atılan isim ise Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Meireles oldu. İddiaya göre bir de 33 yaşındaki Meireles Trabzonspor'a gelmeyi reddetti. Öte yandan transferin gerçekleşmeme sebebi de Trabzon'da Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı olarak gösterildi!

Hala kendine takım bulamayan ve boşta kalan Raul Meireles'i alternatif arayan eski hocası Ersun Yanal'ın istediği öne sürüldü. Haber7'de yer alan ancak hiçbir Trabzonsporlu yetkili tarafından doğrulanmayan iddia şu şekilde;

Orta sahaya alternatif isimler arayan Ersun Yanal bonservisi elinde olan Raul Meireles'in transferi için yönetime rapor verdi. Bu doğrultuda Portekizli futbolcuyla temasa geçen Bordo-Mavili yönetim 33 yaşındaki futbolcuya 1,5 yıllık teklif sundu.

Meireles'in menajeri Trabzonspor yönetimiyle ilk görüşmeyi gerçekleştirirken Portekizli yıldızın Trabzonspor'a gelmek istemediği öğrenildi. Teklifin ardından ailesiyle görüşen Meireles'in Fenerbahçe otobüsüne Trabzon'da yapılan saldırıdan dolayı bordo-mavili kulübe imza atmaktan çekindiği belirtildi. Sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bournemouth'la imza aşamasına gelen Meireles'in transferi ada ekibinin transferden vazgeçmesi nedeniyle gerçekleşmemişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler