Yok artık! Ersun Yanal Trabzonspor'a Fenerli'yle beraber...

Trabzonspor'da sezon sonunda teknik direktör Hami Mandıralı ile yolların ayrılacağı büyük oranda kesinleşirken yeni teknik direktörün kim olacağı konusunda çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.   Fotospor'un iddiasına göre; Trabzonspor'da takımın başına Ersun

Yok artık! Ersun Yanal Trabzonspor'a Fenerli'yle beraber...
Trabzonspor'da sezon sonunda teknik direktör Hami Mandıralı ile yolların ayrılacağı büyük oranda kesinleşirken yeni teknik direktörün kim olacağı konusunda çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
 
Fotospor'un iddiasına göre; Trabzonspor'da takımın başına Ersun Yanal geçebilir. Başkan Muharrem Usta ile temasta olan Yanal'ın, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin'i yanında getirmek istetiği iddia edildi. Usta'nın büyük külfetli bir transfere sıcak bakmadığı ancak Caner'i Fenerbahçe'de koparmanın mümkün olması halinde bütçede yer açabileceği öne sürüldü.
 
Bu iddiaya karşılık ise bordo mavili yönetimden herhangi bir açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor