Yattara'dan Trabzonspor itirafı

Haber61 -Trabzonspor tribünlerinin en sevdiği yabancı futbolcular arasında başta gösterdiği isim olan Yattara'dan ilginç bir itiraf geldi. Bordo mavili takımda oynadığı uzun yıllar boyunca sahalarda yaptığı estetik hareketlerle taraflı tarafsız herkesin h

Yattara'dan Trabzonspor itirafı

Haber61 -Trabzonspor tribünlerinin en sevdiği yabancı futbolcular arasında başta gösterdiği isim olan Yattara'dan ilginç bir itiraf geldi.

Bordo mavili takımda oynadığı uzun yıllar boyunca sahalarda yaptığı estetik hareketlerle taraflı tarafsız herkesin hayran olduğu Yattara, yarıştığı Survivor programının son bölümünde soru cevap yarışması sırasıda Trabzonspor yılları ile ilgili ifadeler kullandı.

Trabzonspor'da oynarken takımdaki en tembel futbolcu olduğunu söyleyen Yattara " İdmanlada çalışmayı hiç sevmezdim. Benim sevdiğim şey top oynamak. Umut ve Egemen iyi çalışıyordu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor