Yatabare'den şok Trabzonspor sözleri!

Trabzonspor'un sezon başında Montpellier'e kiraladığı Mustafa Yattabare'den Türk futbolunun yurt dışından nasıl göründüğü ile ilgili dikkat çekici tespitler.   France Football'a konuşan Yattabare, "Evet. Türkiye'ye gitmemde finansal etkenler çok önemliydi

Yatabare'den şok Trabzonspor sözleri!
Trabzonspor'un sezon başında Montpellier'e kiraladığı Mustafa Yattabare'den Türk futbolunun yurt dışından nasıl göründüğü ile ilgili dikkat çekici tespitler.
 
France Football'a konuşan Yattabare, "Evet. Türkiye'ye gitmemde finansal etkenler çok önemliydi. En başta vergi ödemiyorsunuz. Bu yüzden teklifi kabul etmeliydim. Ettim de! Çünkü ailemi de düşünmem gerekiyordu. 28 yaşına gelmiştim. Bu yaştan sonra bu kadar üst seviyede bir teklif gelmezdi. Futbol benim hayatımın bir parçası, tamamı değil. Futbolcularda çok uzun süre çok fazla para kazanarak yaşamıyorlar. Böyle fırsatları değerlendirmek zorunda kalıyorsunuz" itirafında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler