Yargıtay kararı TS'ye değil avukata tebliğ edilecek

Trabzonspor'da yönetimin görev süresini sona erdiren Yargıtay kararı kulübe değil Trabzonspor'un avukat Köksal Kızıltaş'a tebliğ edilecek. Hukuki kurala göre bu tip kararlar Asil yerine Vekil'e teslim ediliyor. Bu nedenle Trabzonspor yönetim kurulunun 6 E

Yargıtay kararı TS'ye değil avukata tebliğ edilecek

Trabzonspor'da yönetimin görev süresini sona erdiren Yargıtay kararı kulübe değil Trabzonspor'un avukat Köksal Kızıltaş'a tebliğ edilecek. Hukuki kurala göre bu tip kararlar Asil yerine Vekil'e teslim ediliyor.

Bu nedenle Trabzonspor yönetim kurulunun 6 Ekim'de çıkan ve yönetimin görev süresini sona erdiren Yargıtay kararı Trabzonspor'un İstanbul'da bulunan  avukatı Köksal Kızıltış'a tebliğ edilecek. Yargıtay Kararının avukat Kızıltaş'a tebliğ edilmesi için dosya posta yolu ile Avukatı Köksal kızıltaş'ın adresine postalandığı öğrenildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor