Yanal'ın yabancı sıkıntısı

Şampiyonluk yarışından bu sezon da erken kopan Trabzonpor, yabancılarından faydalanamadı.  Bordo-mavili takım, ilk yarıdaki Eskişehirspor maçının ardından ligin son 17 haftasında sakatlılar, cezalar, kadro dışı bırakmalar ve Afrika Uluslar Kupası nedeniyl

Yanal'ın yabancı sıkıntısı
Şampiyonluk yarışından bu sezon da erken kopan Trabzonpor, yabancılarından faydalanamadı. 
 
Bordo-mavili takım, ilk yarıdaki Eskişehirspor maçının ardından ligin son 17 haftasında sakatlılar, cezalar, kadro dışı bırakmalar ve Afrika Uluslar Kupası nedeniyle 5 yabancı oyuncusunu bir arada ilk 11’de sahaya çıkaramadı. 
 
Bu dönemde en çok Bosingwa ve Medjani forma giyebildi. 
 
BELKALEM HİÇ OYNAMADI
 
Son 17 maçta 2 kez ilk 11’de 4 yabancı oyuncuyla sahaya çıktı. Karadeniz ekibinde, 8 kez 3 oyuncu, 6 kez 2 oyuncu, 1 kez de 1 yabancı oyuncu ilk 11’de görev yaptı. 
 
Son 17 hafta 13 maç ile Bosingwa ve Medjani en çok forma giyen isimler olurken Cardozo, 12 maçta ilk 11 gördü. Kadro dışı bırakılan Constant 3, Yatabare ve Waris ise 2 maç oynadı. 
 
Belkalem, sakatlığı nedeniyle bu süreçte hiç forma giyemedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler