Yanal'ın Usta'dan istediği iki isim

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, seçim öncesi teknik direktör Ersun Yanal'la çalışmak istediğini dile getirmişti. Kongreden zaferle ayrıldıktan sonra tecrübeli hoca ile masaya oturmuştu. Başkan Usta ile tecrübeli teknik adam arasındaki görüşmenin detayl

Yanal'ın Usta'dan istediği iki isim

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, seçim öncesi teknik direktör Ersun Yanal'la çalışmak istediğini dile getirmişti. Kongreden zaferle ayrıldıktan sonra tecrübeli hoca ile masaya oturmuştu. Başkan Usta ile tecrübeli teknik adam arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Milliyet Gazetesi Spor Yazarı Cemal Ersen, ikili arasında geçen diyaloğun ayrıntılarını köşesinde kaleme aldı. İşte görüşmedeki detaylar:

"Bu süreçte iki kez bir araya gelen Usta ve Yanal’ın para konusunda tek kelime konuşmadığını biliyoruz. Son görüşmede prensipler, transfer ve geleceğe dönük bazı projeler paylaşıldı, karşılıklı görüş alış-verişinde bulunuldu.

Hatta Yanal sordu; “Donk ve Eren Derdiyok’u alabilir misiniz?” Yanıt netti; “Alırız.” İşte fırtına, bu yemeğin ardından koptu.

Yönetim içinde ilk günden bu yana Yanal ismine karşı çıkanlar atağa geçti.

Deneyimli teknik direktörün, başkan ve bazı idareciler tarafından sorguya çekildiği şeklinde haberler pompalandı. Sosyal medyayı pek sevdiği anlaşılan Usta, tepkileri azaltmak için başka alternatifleri de araştırdıklarını açıkladı.

Lucescu adı tekrar gündeme geldi.

Ve başkan “Devre arasında acele yapmamız gereken bir şey yok. Doğru karar için bin düşünüp, bir kez yapmamız lazım. Sabır” mesajını paylaştı! Herhangi bir girişimi olmadığı halde önemli bir kulübün başkanı tarafından yapılan görüşme talebini reddetmeyen, sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağı söylemini defalarca tekrarlayan Yanal, özellikle medyada tartışma konusu yapılmasına içerledi. Yeni yönetimin heyecanı, deneyimsizliği, biraz da acemiliği yüzünden olsa gerek. Defter Yanal açısından kapandı!"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler