Yanal'dan Waris'e : Gidebilirsin!

Trabzonspor'un sezon başında S.Moskova'dan astronomik bir rakama transfer ettiği Waris için Gana basınından yeni iddia geldi.allSports.com.gh'nin haberine göre Waris Trabzonspor'da istediği şansı bir türlü yakayalamadı. Aldığı sürelerde de varlık gösterem

Yanal'dan Waris'e : Gidebilirsin!

Trabzonspor'un sezon başında S.Moskova'dan astronomik bir rakama transfer ettiği Waris için Gana basınından yeni iddia geldi.

allSports.com.gh'nin haberine göre Waris Trabzonspor'da istediği şansı bir türlü yakayalamadı. Aldığı sürelerde de varlık gösteremeyen Waris, Teknik direktör Ersun Yanal'la görüşerek durumunu netleştirmek istediği ve Yanal'ın Waris'e takımdan ayrılması için izin verdiği öne sürüldü.
 
Haberde Waris'in geçen sezon Manchester United'dan Ryan Giggs tarafından da izlendiği ve hala bu kulübün genç oyuncuyla ilgilendiğine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler