Yanal'dan sürpriz 11!

Spor Toto Süper Lig'in 32. Haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’un maça çıkacağı 11 belli oldu.Teknik Direktör Ersun Yanal’ın geçtiğimiz hafta sakatlanan Bosingwa ve son antrenmanda ayağında ağrısı olduğu için Eskişehir’e

Yanal'dan sürpriz 11!

Spor Toto Süper Lig'in 32. Haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’un maça çıkacağı 11 belli oldu.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın geçtiğimiz hafta sakatlanan Bosingwa ve son antrenmanda ayağında ağrısı olduğu için Eskişehir’e getirmediği Cardozo’nun yokluğunda 11’i böyle oluşturdu.

Kalede Hakan Arıkan’ı değiştirmeyen Yanal savunma hattında Aykut, Uğur, Salih ve Yusuf Erdoğan dörtlüsüne şans verdi. Önlerinde Medjani forma giyecek. Orta sahada Erkan, Mehmet, Özer ve Waris’e şans veren deneyimli hoca hücum hattında ise Deniz yılamz oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor