Yanal'dan Emre uyarısı

Trabzonsporlu futbolcular bir gece önce Galatasaray'ın, Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 yendiği maçı izlerken tüm futbolcular Muslera'nın yaptığı kurtarışları konuşmulardı. Çarşamba günü oynanan Bursaspor maçında Hakan Arıkan'ın yaptığı kurtarışlar ise bordo-ma

Yanal'dan Emre uyarısı

Trabzonsporlu futbolcular bir gece önce Galatasaray'ın, Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 yendiği maçı izlerken tüm futbolcular Muslera'nın yaptığı kurtarışları konuşmulardı. Çarşamba günü oynanan Bursaspor maçında Hakan Arıkan'ın yaptığı kurtarışlar ise bordo-mavili oyuncuların akıllarına Muslera'yı getirdi.

Hakan'ın hemen önünde oynayan Uğur Demirok, "Hakan abi valla Galatasaray'da Muslera varsa bizde de sen varsın" esprisi yaptı. Hakan ise, "yok be oğlum görmedim mi adam neler kurtardı" cevabını verdi.

Yanal'dan oyuncularına Emre Çolak uyarısı

Trabzonspor Çarşamba akşamı Bursaspor'u sahasında 1-0 yenerken, bir gece önce bordo-mavili oyuncular ve teknik heyetin Galatasaray'ın, Mersin İdman Yurdu'nu yendiği maçı beraber izledikleri ortaya çıktı. Yanal'ın isteğiyle tüm oyuncular hep beraber bu maçı izlerken, tecrübeli teknik adam oyundan çıkarken hocası Hamza Hamzaoğlu'na "tavır koyan" Emre Çolak'ı eleştirerek, "hocasına bunu yapmaya hakkı yoktu" yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor