Yanal: Yeteneksiz hakem!

Yanal hakeme yüklendi

Yanal: Yeteneksiz hakem!
Beşiktaş'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal maçın ardından hakemi sert şekilde eleştirdi.

Yanal şöyle konuştu;

Beşiktaş tartışmasız hem ülkemizde hem Avrupa'da önemli başarılar elde ediyor. Geçen yıl hakettikleri bir şampiyonluk vardı. Bu yıl da namağlup ilerliyorlar. İki takım da kazanmak için oynadı. Futbol çok ince bir çizgi. Bu çizgi, hem oynayanlar hem de yönetenler için oldukça kritik. Aynı zamanda basit bir oyun. Sahaya oynamak ve kazanmak için çıktığınızda basitleştirebiliyorsunuz. Özellikle güçlü takımların maçlarında kamuoyunda dillendirilebilecek bazı hatalar oluyor. Hakem bazı hatalar yapabilir. Ancak bir oyuncunun kötü şekilde sakatlandığı ve ardından verilen kararı ile baktığınızda hatanın ötesinde bir yeteneksizlik sözkonusudur. Bugün bir yeteneksizin sonucunu yaşıyoruz. Umarım artık yetenekli insanların önü açılır.

Bugün gördüğümüz Trabzonspor umut vericiydi. Çok daha iyi olacağını net şekilde görüyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor