Yanal yetenek avında!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kolları sıvarken, Avrupa'da maçtan maça koştu.  Spor Toto Süper Lig'de 43 puanla 5. sırada yer alan ve Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdüren Trabzo

Yanal yetenek avında!
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kolları sıvarken, Avrupa'da maçtan maça koştu. 
 
Spor Toto Süper Lig'de 43 puanla 5. sırada yer alan ve Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdüren Trabzonspor, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için de çalışmalarını sürdürüyor. Akhisar Belediyespor karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından yurt dışına çıkan Ersun Yanal, daha önce isimlerini belirlediği oyuncuları izlemek ve listesine yeni isimler katmak için Avrupa'da maçtan maça koşarak geniş bir futbolcu portföyü oluşturuyor. Avrupa'da oynanan milli maçları takip eden deneyimli teknik adam, belirlediği isimleri yönetim kuruluna rapor halinde sunacak.
 
Gelecek sezon güçlü bir kadro kurarak zirve mücadelesi vermek isteyen Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın bundan sonraki dönemde de fırsat buldukça oyuncu izlemeye devam ederek gelecek sezonun planlaması doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler