Yanal Uzunay'ı umursamadı!

Gaziantepspor’a karşı alınan 2-0’lık yenilginin ardından yönetici Ali Uzunay, hem takımı hem de hocayı Twitter üzerinden eleştirmiş, “Bu yönetim ve bu taraftar bu oyunu hak etmiyor” ifadelerini kullanmıştı. Akhisar Belediye galibiyetiyle moral bulan Karad

Yanal Uzunay'ı umursamadı!
Gaziantepspor’a karşı alınan 2-0’lık yenilginin ardından yönetici Ali Uzunay, hem takımı hem de hocayı Twitter üzerinden eleştirmiş, “Bu yönetim ve bu taraftar bu oyunu hak etmiyor” ifadelerini kullanmıştı. Akhisar Belediye galibiyetiyle moral bulan Karadeniz ekibinde deneyimli çalıştırıcı, yöneticilerin tavırlarına yanıt erdi. 
 
Gaziantepspor mağlubiyeti sonrası yöneticilerin sergilediği tutumla ilgili bir soru üzerine Yanal, “Dedikodu mekanizmasıyla iş yapmıyoruz. Herkesle birebir konuşuyoruz. Medya yoluyla mesaj vermem. Bu yolla verilen mesajları da dikkate almam. İhtiyaçlarımızı birebir konuşup giderme yöntemini tercih ederim” dedi.
 
‘Bütünlüğe ihtiyaç var’
 
Sakat isimlerin çokluğuna tekrar vurgu yapan Yanal, “Trabzonspor’un hedefleri olacak, hedefleri mutlaka gerçekleşecek. Bunun için de ciddi bir biçimde söylem bütünlüğüne, eylem bütünlüğüne ihtiyaç var. Her zaman söylenmesi gereken, her zaman konuşulması gereken bu” değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler