Yanal takımına kefil oldu

Yanal: Kentin ne istediğini biliyorum

Yanal takımına kefil oldu
Trabzonspor’da üst üste gelen kötü sonuçlar takımı sportif olarak ilk 6 maçta alt sıralara hapsederken, teknik direktör Ersun Yanal’ın bu tabloya rağmen milli arada ekibine diğer devlerden fazla izin vermesi de tartışmanın boyutunu saha dışına taşımıştı.

Tüm bu süreci değerlendiren ve hocasına sahip çıkan Başkan Muharrem Usta’nın, “Sonuna kadar Yanal’ın arkasındayız. Kendisini ne tartışırım ne de tartıştırırım” mesajlarıyla çok mutlu olan Yanal da, kendi ekibine güven aşıladı. Yakın çevresine ilk 6 haftayı, milli takım arasını ve bundan sonrasını değerlendiren deneyimli çalıştırıcının özetle şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

‘Kent ne ister biliyorum’

“Bu takımın, oyuncuların kalitesinin karşılığı kesinlikle ilk 6 maçta 6 puan değil. Ancak psikolojik olarak, başarma baskısından kaynaklanan sorunlar saha sonuçlarına da yansımış durumda. Elbette devre arasında bazı değişimler, katılımlar olabilir ama biz ondan önce de bu takımı farklı noktalara mutlaka taşıyacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Başkanımızın verdiği mesajlar ve bizimle olan iletişimi hem çok mutlu ediyor hem de sorumluluğumuzu katlıyor... Her şeyi paylaşmıyoruz belki ama unutulmasın ki, bu takımla en çok vakit getiren, sıkıntılarını bilen, çözüm üretmeye çalışan benim. Arkadaşlarımla beraber Trabzonspor taraftarının, kentin ne istediğini çok iyi biliyorum. Buraya 3. gelişim, artık bir yabancılık durumu söz konusu değil. Yani elbette eleştiriler olacak ama biraz içeriğini de doldurmak lazım. Trabzonspor kendi kimliğini bulduğunda, taşlar yerine oturduğunda o zaman ne rakip ayrımı ne de iç saha-deplasman ayrımı olacak. Bu hafta ile beraber yepyeni bir sayfa açacağımıza inanıyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler