Yanal, Suk'a özgüven aşıladı

Yanal oyuncusundan kendisini göstermesini istedi

Yanal, Suk'a özgüven aşıladı
Trabzonspor, sezon başında Porto ile kıran kırana pazarlıklar yapmış, bonservisiyle istediği Jun Suk’u kiralık olarak kadrosuna katabilmişti. Ancak Güney Koreli forvet geride kalan haftalarda bir türlü beklentilere yanıt veremedi ve bu güne kadar ligde golle tanışamadı.

Bu tablo sebebiyle çok moralsiz günler geçiren Bordo-Mavili futbolcu için devreye teknik direktör Ersun Yanal girdi. Forvet arayışlarının da ortaya çıktığı günlerde golcünün keyfinin iyice kaçtığını gözlemleyen deneyimli hocanın öğrencisiyle özel bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Jun Suk’a özgüven aşılayan Yanal’ın, “Senin potansiyelini biliyorum. Bunu bilerek transfer ettik. Stresi ve kötü maçları unut, kendine güven. Ben senden kolay kolay vazgeçmeyeceğim. Ancak burada senin de ısrarcı olman ve başarmaktan vazgeçmemen çok önemli. Önümüzde her kötü izi silebilecek kadar zaman var” ifadelerini kullandığı belirtildi. Jun Suk’un da bu görüşmeden çok memnun olduğu ve hocasına önümüzdeki günlerde bambaşka bir profil ortaya koyacağı sözünü verdiği dile getirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor