Yanal scout ekibiyle toplantı yaptı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, scout ekibiyle bir araya gelerek gelecek sezonun kadro yapılanması üzerine çalışmalarını sürdürdü. Trabzon ile 2 yıllık anlaşmaya varan Teknik Direktör Ersun Yanal, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için yoğun mesa

Yanal scout ekibiyle toplantı yaptı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, scout ekibiyle bir araya gelerek gelecek sezonun kadro yapılanması üzerine çalışmalarını sürdürdü.

Trabzon ile 2 yıllık anlaşmaya varan Teknik Direktör Ersun Yanal, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için yoğun mesai harcıyor. İstanbul'da iki gündür scout ekibiyle bir araya gelerek çalışmalara başlayan Yanal, bugün kadar yapılanlarla ilgili olarak bilgi alırken, ekibin belirlediği isimleri dev ekrandan izleyerek notlar aldı. Birçok ülkede yer alan oyuncularla ilgili geniş bir futbolcu profiline sahip olan Yanal, Trabzonspor scout ekibinin belirlediği isimlerle kendi listesinde bulunan isimleri karşılaştırdı. Ortak noktada birleşilen oyuncularla ilgili olarak çalışmalara hemen başlanılmasını isterken, bordo-mavili yöneticilerden bazı isimler de toplantılarda yer aldı.

Yanal'ın scout ekibiyle yaptığı çalışma anını ise Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın kendisine ait Twitter hesabından paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler