Yanal: Savaşmadan olmaz

Yanal futbolculara savaşmaları gerektiğini anlatıyor

Yanal: Savaşmadan olmaz
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, her fırsatta futbolcularıyla kısa toplantılar yapıyor, beklentilerini aktarıyor...

eneyimli çalıştırıcının üzerinde durduğu noktaların başında yeni bir takım olmanın getirdiği dezavantajlar geliyor. Yanal oyuncularından beklentilerini özetle şu şekilde dillendiriyor: “Yeni bir takımız, bunun getirdiği sıkıntılar elbette olacak. Birbirinize ve sisteme adaptasyon tabi ki belli bir zaman işi. Bu dönemi en az hasarla atlatmamızın sırrı sahada daha  fazla savaşmak ve yardımlaşmaktan geçiyor. Başarırsak her şey çok daha kolay olur. Yine kaybedebiliriz ama sizin savaştığınızı, elinizden geleni yaptığınızı görenler mutlaka alkışını eksik etmeyecektir. Tıpkı Gaziantep maçında kaybettiğimiz halde övüldüğümüz gibi. Fakat Osmanlıspor maçında bu seviyeye ulaşamadık.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler