Yanal neden İstifa etti?

Haber61.net Spor Servisi - Trabzonspor'da bir aydır sıkıntıları olduğu bilinen Teknik Direktör Ersun Yanal'ın istifasının perde arkası ortaya çıktı.Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın takıma gelmesi ile Hurma-Yanal ikilisinin çalışamayacağı hemen her fırs

Yanal neden İstifa etti?

Haber61.net Spor Servisi - Trabzonspor'da bir aydır sıkıntıları olduğu bilinen Teknik Direktör Ersun Yanal'ın istifasının perde arkası ortaya çıktı.

Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın takıma gelmesi ile Hurma-Yanal ikilisinin çalışamayacağı hemen her fırsatta dillendirilirken Yanal'ın istediği oyuncuların alınmaması ve kulip içerisindeki disiplinin bir türlü sağlanamaması nedeni ile istifa ettiği öğrenildi.

Ersun Yanal'ın istifa kararını bir ay öncesinden aldığı İbrahim Hacıosmanoğlu bu süreci uzatmak adına hemen herşeyi yaptığı belirtildi.

Yönetimin son olarak Constant ve Waris'in affedilemesi konusunda Yanal'a baskı yaptığı Yanal'ın da kadro dışı kararından dönemdiği ve istediği oyuncular alınmadığı için istifa ettiği ifade edildi.

Bugün takımın Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yapılan Lak-Tak testi sırasında Ersun Yanal'ın Başkan Hacıosmanoğlu'nun odasında yaklaşık bir saatlik toplantı yaptığı ve bu toplantının ardından da istifa ettiği belirtildi.

Öte yandan Ersun Yanal'dan boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna Şota Arvaladze isminin çok yakın olduğu gelen bilgiler arasında.

Haber61.net / Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor