Yanal: Kaybeden yarıştan elenir

Avni Aker'de oynanhacak Trabzonspor Bursaspor maçı öncesinde bordo mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.Yanal şöyle konuştu;Bulunduğumuz sıralamadaki 3 takım biz  Bursaspor ve İstanbul Başakşehir, için önemli bir maça çıkacağı

Yanal: Kaybeden yarıştan elenir

Avni Aker'de oynanhacak Trabzonspor Bursaspor maçı öncesinde bordo mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu;

Bulunduğumuz sıralamadaki 3 takım biz  Bursaspor ve İstanbul Başakşehir, için önemli bir maça çıkacağız. Bugün önemli bir maça çıkacağız. Attıkları ve yedikleri gollerin yüksek olduğu ofansif bir takımla oynayacağız. Ancak bizde iyi bir takımız ve kazanmak istiyoruz. Bugün yenilen yarıştan elenebileceği bir poziyon var. Biz kazanarak avantajı almak istiyoruz. Bundan sonraki 3 maçımızı da kazarak ligi istediğimiz yerde bitirmeyi umuyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor