Yanal'ın Mustafa değişikliği ile ilgili şok eden iddia!

Suk oyuna girmek istemedi iddiası

Yanal'ın Mustafa değişikliği ile ilgili şok eden iddia!
Süper Lig'in 12. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da kaybedilen puandan çok uzatma dakikalarında Ersun Yanal'ın Mustafa Yumlu'yu oyuna alması konuşulmuştu. 10 kişi olan rakibe karşı bu değişikliğin yapılmasının nedeni herkes tarafından merak edilirken Milliyet gazetesinden şok eden bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Suk'un 90. dakikada oyuna girmek istememesi nedeniyle Yanal'ın Mustafa'yı oyuna sürdüğü öne sürüldü. Bu iddia ile ilgili bordo mavililerce henüz doğrulanmazken kısa süre içerisinde açıklama yapılması bekleniyor

İşte o haber;

Maçın ilk yarısında teknik direktör Ersun Yanal, Zeki Yavru'yu uyarıyordu. Bu sırada hocasına doğru el hareketi yapan bordo-mavili oyuncu, Yanal'a doğru tepkisini gösterdi. Buna rağmen bordo-mavili futbolcu oynamaya devam etti.

İkinci hareket de Suk'dan geldi. Yanal tarafından ısındırılan Güney Koreli forvet, karşılaşmanın 90. dakikasında oyuna alınmak istendi. Ancak buna tepki veren futbolcu, sahaya çıkmayı kabul etmedi. 

Ersun Hoca bunun üzerine İbanez'in yerine Mustafa Yumlu'yu oyuna almak zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor