"Yanal'ı tartışmam, tartıştırmam"

Usta, Yanal'a sahip çıktı

"Yanal'ı tartışmam, tartıştırmam"
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, üst üste gelen sonuçların ardından tartışılmaya başlanan hocası Ersun Yanal’a sahip çıktı... Yolları ayırmak gibi bir niyetinin olmadığını, bunun temel felsefeleriyle hiç örtüşmeyeceğini dile getiren Bordo-Mavililer’in patronu, “Ersun hocayı tartışmam, tartıştırmam. Kendisi belki de kariyerinde ilk kez bu kadar konsantre bir şekilde çalışıyor. Takımla ilgili sürekli bilgiler alıyorum, görüşüyorum. Bu noktada tek eksiğimiz sonuç. İstediğimiz skorlar geldiğinde yakalayacağımız hava Trabzonspor’un geri kalan haftalardaki sorunlarını tamamen ortadan kaldıracaktır. Bizim ihtiyacımız olan bir kenetlenme ve bunun sahaya yansıması” ifadelerini kullandı.

‘Hoca gereğini yapar’

Usta, teknik heyetin takıma verdiği ekstra izin konusuna ise, “Bu hocamızın takdiridir. Oyuncularla tüm gün beraber olan, onların fiziksel ve ruhsal durumunu en iyi bilen kişi Ersun Yanal’dır. İhtiyacı kendisi bilir, çözümü de kendisi bulacaktır” şeklinde yaklaştı. Saha dışındaki işlerin saha içinde gelişen skorlardan etkilenmesinin kaçınılmaz olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Usta, “Çok önemli ekonomik adımlar attık. Yaptığımız işlerin daha iyi anlaşılması ve değer kazanması için saha içinde de işlerin iyi gitmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor