Yanal gelecek sezon kalacak mı?

 Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar, teknik direktör Ersun Yanal'ın geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sadıklar, teknik direktör Ersun Yanal ile gelecek sezonun planlamalarını yaptıklarını ve gündemlerine teknik adam değişikliğinin g

Yanal gelecek sezon kalacak mı?
 Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar, teknik direktör Ersun Yanal'ın geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Sadıklar, teknik direktör Ersun Yanal ile gelecek sezonun planlamalarını yaptıklarını ve gündemlerine teknik adam değişikliğinin gelmediğini belirtti.
 
Yanal'la sözleşmelerinin sürdüğünü ifade eden Sadıklar, "Kasıtlı haberler çıkarıldı. Yeni hoca alınacaksa yönetim alacak. Biz bilmiyoruz da onlar nereden biliyorlar? Hocamızla gelecek sezonun planlamasını yapıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor