Yanal'dan transfer müjdesi

Ersun Yanal açıklamalarda bulundu

Yanal'dan transfer müjdesi
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımının kamp yaptı Slovakya’dan ayrılarak EURO2016 finalinde oynanacak Portekiz –Fransa maçını yayıncı kuruluşta yorumlamak üzere Fransa’ya gitti.

Burada bugünkü programda değerlendirmelerde bulunan tecrübeli teknik adam Trabzonspor’la ilgili son duruma değindi.
Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Yanal şöyle konuştu;

Çok önemli bir spor merkezinde kalıyoruz Slovakya’da. Hakikaten aşmış kendisini. Çok farklı bir alan. Yüzücülerden, jimnastikçilerine kadar çok farklı bir kompleks. Son derece iyi bir yerdeyiz. Tabi yeni transferler henüz olmadığı için geçen yılki kadro ve gençlerle yola devam ediyoruz. Çalışma ortam çok güzel ve herşey yolunda gidiyor. Işığı görüyorum. Türk futbolu için önemli oyuncular var. Onların birkaç tanesi sahne alması gerekiyor Türk futbolunda. Onların hırsı ve azmi bizi umutlandırıyor. Transfer olacak. En az 4-6 transfer kesin olacak bu ara. Yapabilirsek 6-7 transfer olabilir. Savaşan ve coşkulu bir Trabzonspor olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor