Yanal'dan oyuncularına "savaşın" talimatı

“Konya maçında olduğu gibi baskın ve sonuca ulaşmak için yüreğini ortaya koyan bir kimlikte olmanızı istiyorum”

Yanal'dan oyuncularına "savaşın" talimatı
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyuncularına “SAVAŞIN” talimatı verdi. Ligde yarın oynanacak olan Akhisar maçına büyük önem veren Bordo-Mavili ekibin Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzon ve Trabzonspor’un genlerinde her zaman savaşmak olduğunun altını çizip oyuncularından sahada yüreklerini ortaya koymalarını istedi. Sahada ortaya koyulacak mücadelenin Akhisar maçında kendilerini zafere taşıyacağını söyleyen Yanal, “Konya maçında olduğu gibi baskın ve sonuca ulaşmak için yüreğini ortaya koyan bir kimlikte olmanızı istiyorum” dedi.
 
Ersun Yanal, Akhisar maçının kendileri kadar rakipleri için de önemli bir mücadele olduğunu da belirtirken, “Bizi ve Trabzonspor’u çok iyi tanıyan bir teknik adamları ile Bordo-Mavili formayı giymiş birçok oyuncuyu bünyelerinde barındırıyorlar. Bu açıdan zor bir maç bizi bekliyor. Ancak içinde bulunduğumuz sancılı süreçten kurtulma adına bu maçta alacağımız 3 puan çok önemli. Taraftarımız bu maçta bu maçta bizi yalnız bırakmayacaktır. Onların desteği ile kazanıp, kendimize yeni bir safa açalım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor