Yanal Constant inadından vazgeçecek mi?

Teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılan Kevin Constant, en son Bordo-Mavili formayla Süper Lig’de 22 Şubat’taki Kasımpaşa maçında boy gösterdi. Sezon sonunda Gineli futbolcuyu takımında görmek istemediğini belirten Yanal’ın tavrının ço

Yanal Constant inadından vazgeçecek mi?
Teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılan Kevin Constant, en son Bordo-Mavili formayla Süper Lig’de 22 Şubat’taki Kasımpaşa maçında boy gösterdi. Sezon sonunda Gineli futbolcuyu takımında görmek istemediğini belirten Yanal’ın tavrının çok net olduğu biliniyor. Yönetimin her türlü isteğine rağmen kararından vazgeçmeyen Yanal’ın ligin son 2 maçında da 28 yaşındaki futbolcudan yararlanmayacağı öğrenildi. Bu arada Constant antrenmanlarda takımla birlikte çalışıyor.
 
Balıkesir hazırlıkları başladı
 
Avrupa Ligi’ne katılmayı garantileyen Trabzonspor, sezonun bitmesine 2 hafta kala prestij maçlarına çıkıyor. Cumartesi günü sahasında Balıkesirspor’u konuk edecek olan Karadeniz temsilcisi bu maçın hazırlıklarına dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki idman 1.5 saat sürdü ve taktik ağırlıklı geçti. Antrenmana Bosingwa, Aytaç Kara, Yatabare katılmazken, Onur Kıvrak ise antrenörler eşliğinde özel olarak çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor