Yanal alt yapıdan kimi alacak?

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü oynanacak son maçın ardından sezonu kapatacak olan Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları kapsamında en çok merak edilen konulardan biri de alt yapıdan hangi oyuncuların takıma dahil edileceği.Teknik direktör Ersun Yanal'

Yanal alt yapıdan kimi alacak?

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü oynanacak son maçın ardından sezonu kapatacak olan Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları kapsamında en çok merak edilen konulardan biri de alt yapıdan hangi oyuncuların takıma dahil edileceği.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın yeni sezon kampı öncesinde altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu ile görüşeceği ve kampa en az 3 genç futbolcuyu götüreceği öğrenildi.

Özellikle U19 takımında forma giyen ve şimdiden birçok talibi olan futbolcuların kampa davet edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yanal bu davetle hem oyuncuların motivasyonunu artırmanın hem de altyapıdan üst yapıya yıldız kazandırmanın yollarını arayacak.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor