Yanal 11'ini belirliyor

Yanal takımın iskeletini oluşturuyor

Yanal 11'ini belirliyor
Bordo-mavililerin hocası, takımının ideal 11’ini büyük ölçüde belirledi. Suk ve yapılacak iki transferin ardından taşlar iyice yerine oturacak.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal yeni sezon öncesi iskelet kadrosunu büyük oranda şekillendirdi. Yanal, Mehmet Ekici ile Bero arasındaki kararını da kısa zamanda verecek. İdeal 11'ini büyük oranda belirleyen Yanal'ın, forvet oyuncusu Suk ile savunmanın sağına ve sağ açık mevkilerine yapılacak olan takviyelerin takıma katılmasından sonra, kadrosunu yeniden gözden geçireceği öğrenildi. Bu arada Bursaspor maçının ardından alınan mağlubiyete rağmen oynanan oyunun ilerleyen haftalar için daha iyi olacağını söyleyen tecrübeli teknik adamın, futbolcularına da yapılan hatalarla ilgili sıcağı sıcağına uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler