Waris'de de sıkıntı çıktı!

Bordo-Mavililer'in transferdeki en büyük takas kozu olması beklenen Waris'in özellikle İstanbul'un dışındaki Türkiye'deki seçeneklerin hiçbirine olumlu yaklaşmadığı öğrenildi.Trabzonspor’un Bursa, Gaziantep, Sivas gibi ekiplerle yaptığı görüşmelerde adı g

Waris'de de sıkıntı çıktı!

Bordo-Mavililer'in transferdeki en büyük takas kozu olması beklenen Waris'in özellikle İstanbul'un dışındaki Türkiye'deki seçeneklerin hiçbirine olumlu yaklaşmadığı öğrenildi.

Trabzonspor’un Bursa, Gaziantep, Sivas gibi ekiplerle yaptığı görüşmelerde adı geçen genç futbolcunun menacerine, “Ya Trabzonspor’da kalırım, ya İstanbul’a giderim ya da yurt dışına. Bunun dışındaki hiçbir teklifi gündeme dahi almayın” direktifini verdiği vurgulandı. Waris’in adı son olarak Çin ekipleriyle anılmış, Trabzonspor menacerler aracılığı ile gelen tekliflerin resmiyet kazanmasını beklemeye başlamıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor