Waris hayalini açıkladı

Trabzonspor'un Ganalı forveti Abdul Majeed Waris'in yakın çevresine Rennes'de forma giymek istediğini söylediği iddia edildi.Golcü arayışlarını sürdüren ve bu doğrultuda önceliği Trabzonspor'un Ganalı forveti Abdul Majeed Waris'e veren Rennes'e iyi haber

Waris hayalini açıkladı

Trabzonspor'un Ganalı forveti Abdul Majeed Waris'in yakın çevresine Rennes'de forma giymek istediğini söylediği iddia edildi.

Golcü arayışlarını sürdüren ve bu doğrultuda önceliği Trabzonspor'un Ganalı forveti Abdul Majeed Waris'e veren Rennes'e iyi haber geldiği kaydedildi.

Fransız basınında yer alan habere göre, Trabzonspor'da bekleneni veremeyen Waris, yakın çevresine Rennes'de forma giymek istediğini söyledi.

Jordan Ayew'i Aston Villa'ya satan Lorient'in de gündeminde yer alan Waris'in buna rağmen Rennes'de oynama fikrine sıcak baktığı ve Lorient yerine Rennes'e transfer olmayı tercih ettiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor