Waris Fransa yolunda!

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'a transfer olan ancak bekeleneni bir türlü veremeyen Majeed Waris Fransız kulübü Lorient ile imza aşamasına geldi.Rus Ekibi Spartak Moskova'dan 6 Milyon Euro bedelle Bordo mavili ekibe transfer olan Ganalı oyuncu Waris, bir tü

Waris Fransa yolunda!

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'a transfer olan ancak bekeleneni bir türlü veremeyen Majeed Waris Fransız kulübü Lorient ile imza aşamasına geldi.

Rus Ekibi Spartak Moskova'dan 6 Milyon Euro bedelle Bordo mavili ekibe transfer olan Ganalı oyuncu Waris, bir türlü istenilen çıkışı yapamadı ve son olarak Teknik Direktör Şota Arveladze'nin de gözüne giremeyinve satış listesine konuldu.

Fransa'nın Lorient kulübü Waris için Trabzonspor'un kapısını çalarken yapılan pazarlıklar sonucunda Waris için 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Lorient kulübüyle el sıkışıldı.

Waris'in Fransız kulübü ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor