Vali Öz yanlış bilgi mi verdi?

Olaylı Trabzonsspor Fenerbahöe maçından sonra Trabzonspor kulübü yaptığı açıklamada hakeme saldıran taraftar O.M.'nin stada başkasının passolig kartı ile girdiğini belirtmişti. Bu açıklama üzerine Trabzon Valisi Abdil Celil Öz yaptığı basın toplantısında

Vali Öz yanlış bilgi mi verdi?
Olaylı Trabzonsspor Fenerbahöe maçından sonra Trabzonspor kulübü yaptığı açıklamada hakeme saldıran taraftar O.M.'nin stada başkasının passolig kartı ile girdiğini belirtmişti. Bu açıklama üzerine Trabzon Valisi Abdil Celil Öz yaptığı basın toplantısında O.M.'nin dayısı Yılmaz Taşkın'ın Passolig kartı ile stada girdiğini açıkladı.
 
Ancak İlkhaber'in haberine göre; Vali'nin verdiği bilgi gerçeği yansıtmıyor. Dayı Yılmaz Taşkın gazeteye yaptığı açıklamada kendisine ait Passolig bulunmadığını ve Vali'nin yaptığı açıklamayı ispatlaması gerektiğini söyledi.
 
Dayı Taşkın şu ifadleri kullandı;
 
PASSOLİGİ AKRABALARINDAN  DEĞİL ARKADAŞINDAN ALDI
 
Kendisine ait passolig ile yeğeni O.M.’nin stada girdiği iddiasına cevap veren dayı Yılmaz Taşkın ise, “Benim passoligim yok, ispatlasınlar. İsterse birlikte bilet almaya gidelim oradaki kayıtlarda da çıkar olup olmadığı. Bir kardeşim daha var onun da passoligi yok. Amcalarının da yok. Benim passoligim olduğunu ispatlasınlar bütün suçu üstlenirim. Akrabalarımızdan birinin passoligi ile girmedi o stada. Benim yeğenim soyadı Taşkın olan 10 kişi tanımaz. Yeğenim passoligi akrabalarından değil arkadaşından aldı” açıklamasında bulundu.
 
Öte yandan gazetedeki habere göre O.M. stada arkadaşı Yunus Ç.’ye ait Passolig'le girdiğini öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor