Usta'nın işaret ettiği listede kimler var?

Trabzonspor'da tüm gözler artık transfer döneminde yaşanacak olan gelişmelere çevrilmiş durumda.   Başkan Muharrem Usta'nın "33 milyon TL maliyeti olan oyuncu grubu ile devam edeceğiz" demesi, gözleri bu listeye çevirdi. Onur (7.5 milyon), Mehmet (4.7 mil

Usta'nın işaret ettiği listede kimler var?
Trabzonspor'da tüm gözler artık transfer döneminde yaşanacak olan gelişmelere çevrilmiş durumda.

Başkan Muharrem Usta'nın "33 milyon TL maliyeti olan oyuncu grubu ile devam edeceğiz" demesi, gözleri bu listeye çevirdi. Onur (7.5 milyon), Mehmet (4.7 milyon), M. Demir (4 milyon), Güray (2.5 milyon), Okay (2.5 milyon), Aytaç (2 milyon), Mustafa (1.7 milyon) ve Yusuf Erdoğan (1.5 milyon TL) devam etmesi bekleniyor.

70 milyon TL tasarruf

ÖZELLİKLE yıllık maliyetleri 5 milyon TL'nin üzerinde olan Cardozo, N'Doye gibi oyuncular için gelen teklifleri değerlendiren bordo-mavililer, kadroda 70 milyon TL'lik bir tasarruf yapmak istiyor. Trabzonspor yönetimi yıllık gideri 33 milyon TL'ye indirirse 10 milyon euro'luk transfer yapacak..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor