Usta'dan taraftara transfer müjdesi! "Çoktan anlaştık"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, sezon bitmeden transfer harekatının başladığını açıkladı. Bir oyuncuyla anlaşmanın çoktan yapıldığını söyleyen Usta şuanda kadroda olan bir futbolcunun da satışı için anlaşmayı bitirdiklerini söyledi. İşte scout ekibi ve

Usta'dan taraftara transfer müjdesi! "Çoktan anlaştık"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, sezon bitmeden transfer harekatının başladığını açıkladı. Bir oyuncuyla anlaşmanın çoktan yapıldığını söyleyen Usta şuanda kadroda olan bir futbolcunun da satışı için anlaşmayı bitirdiklerini söyledi.

İşte scout ekibi ve transferle ilgili o sözler

Scout kibiyle ilgili söyleyeceklerim var tabiki. Hollanda'dan kulübe gelecek ekip vardı diyorlardı ancak öyle bir şey yoktu. Bu şöyleydi; sosyla medyadan bir açıkgöz, o adamla ilgili hergün haberler yaptı durdu. Sanki biz onu alacakmışız gibi empoze etmeye çalıştı. Hatta bana da bu kişi özelden mesaj atarak özür diledi ve bu kez oyuncu önerdi. Ben daha inanırmıyım. Şuanda haftada 40 maç takip ediliyor. Dikkat çekilen isimler gidip canlı izleniyor. Bazen taraftarların önerileri dikkate alınarak takip ediliyor. Ben şuanda somut nasıl bilgi vereyim. Şuanda bir kadro var nasıl söyleyelim. Bizim şuanda ön anlaşma yaptığımız oyuncu var. Hatta elde olan bir oyuncumuzu da sattık. Sezon sonu gidecek. Biz şuanda eksik bölgeleri belirleyerek, elde olan oyuncuları değerlendirerek, takım defansif mi atak mı oynayacak, taktik ne olacak, bonservis bedeli olanlar mı olmayanlar mı, bir çok model var, biz bütçemizi düşünerek inanılmaz bir sistemle çalışıyoruz. Bütün taraftar şuna inansın ki, ne yaptığını bilen, bir defa değil çok kez izlenerek rapor çıkarılan, birsistem var. Bu iş sezon sonuna kalmayacak. En son scaout rapor getirdikten sonra, teknik ekip ve ben bakacağız ardından scout ekibinin bile tanımadığı bir danışmana bu futbolcuları danışacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor