Usta'dan Mustafa'ya jest

Başkan seçildikten kısa bir süre sonra resmi siteden “Şimdi gerçeklerle yüzleşme vakti” başlıklı bir açıklama yapan Muharrem Usta, 10 maddelik acil eylem planını kamuoyu ile paylaşmıştı.   O maddelerden bir tanesinde; takım ücretlerin planlanan sınırlar i

Usta'dan Mustafa'ya jest
Başkan seçildikten kısa bir süre sonra resmi siteden “Şimdi gerçeklerle yüzleşme vakti” başlıklı bir açıklama yapan Muharrem Usta, 10 maddelik acil eylem planını kamuoyu ile paylaşmıştı.
 
O maddelerden bir tanesinde; takım ücretlerin planlanan sınırlar içerisine çekileceği ve oyuncular arasında hakkaniyetli hale getirileceği belirtilmişti.
 
ONUR VE ÖZER’E İNDİRİM
 
Bu kapsamda ilk olarak kaptan Onur Kıvrak’tan indirim talep eden yönetim, tecrübeli eldivenin 3 milyon 200 bin Euro olan yıllık ücretini 2 milyon 250 bin Euro’ya düşürmüştü. Ardından bir diğer kaptan Özer Hurmacı da maaşından 150 bin Euro feragat etmişti.
 
Yönetim, maaşı düşük olan futbolcuları da es geçmedi... Bu isimlerden en dikkat çekeni ise Mustafa Yumlu... Eski yönetim İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde kadro dışı bırakılan Yumlu, Eskişehir’e kiralanmıştı. Sezon başında geri dönen Yumlu’yla yapılan yeni sözleşme ise ağızları açık bıraktı.
 
Diğer oyunculara oranla çok düşük maaş alan 28 yaşındaki stopere yeni yönetimden jest geldi. Herkesten indirim talep eden başkan Usta, adaleti sağlamak için Mustafa’ya zam yapma kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor