Usta'dan Mandıralı kararı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta dün sabah, Trabzon Dernekler Federasyonu'nun organize ettiği kahvaltıya katıldı ve önemli açıklamalar yaptı. "Trabzonspor uyuyan bir dev" ifadesini kullanan Başkan Usta, "Bu devi yeniden uyandırıp ayağa kaldırmak için çal

Usta'dan Mandıralı kararı
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta dün sabah, Trabzon Dernekler Federasyonu'nun organize ettiği kahvaltıya katıldı ve önemli açıklamalar yaptı. "Trabzonspor uyuyan bir dev" ifadesini kullanan Başkan Usta, "Bu devi yeniden uyandırıp ayağa kaldırmak için çalışıyoruz. Doğru yapılanma ile peş peşe başarıların geleceği bir döneme gireceğiz" dedi. Usta'nın sözleri şöyle:
 
2010-2011 sezonu kupası ile ilgili önümüzdeki hafta ilgili arkadaşlarımızla tekrar konuşacağız. Trabzonspor'un hakkı hukuku olan her konuda her türlü adımın atıldıgˆı konusunda kimsenin endişesi olmasın.
 
UEFA'ya gitmeden çok derin ve iyi bir çalışma yaptık. Çok nadir yapılan üst düzey kaliteli bir toplantı oldu. Toplantı bittiğinde talebimizi sordular, biz de 4 yıllık bir izleme süreci istedik. İzleme ile kurtulursak muhteşem olur.
 
Ne yapıp edip Trabzonspor'u yeniden dirilteceğiz. Yeni statlar her kulüp için büyük bir dönüşüm olmuştur. Akyazı da bizim için öyle olacak.
 
Trabzonspor'un kadın ve gençlik kollarını oluşturacağız
 
Loca alarak bize katkı sağlayabilecek dostlarımızı görmek istiyoruz çünkü buna ihtiyacımız var. Sezonluk kombineler konusunda da Bursa, Kocaeli ve İstanbul gibi Trabzonlular'ın yoğun yaşadığı kentlerden sadece kombine ve uçaklı kombine olmak üzere iki uygulama düşünüyoruz.
 
Biz Trabzon'daki stadı Ordu, Rize, Gümüşhane, Giresun, Bayburt, Erzincan, Erzurum'dan dolduracağız. Trabzon'da maç olduğunda bütün bölgenin burayla birlikte hareket ettiği yeniden ayağa kalkan camia. Şampiyonluk böyle gelir. Trabzonspor'un şampiyonluk yıllarında bunlar vardı.
 
Kötüleyerek, yuh çekerek, oyuncuların yaptığı yanlışları ayaklarını daha fazla titreterek Trabzonspor'a hiç faydamız olmaz. Sahip çıkacağımız tek yer Trabzonspor. Önümüzdeki yıl Trabzonspor'un yeniden yapılandığı, ısıran çok kaliteli bir takımın ortaya çıkacağını gördüğümüz, başarıya koştuğuna inandığımız bir yıl olacaktır.
 
Trabzonspor'un borsadaki hisselerini alanlar da bizim velinimetimizdir. Hami hocanın arkasındayız, 8 maçımız var ve Fenerbahçe derbisine kilitlendik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor