Usta'dan futbolculara büyük müjde

3 bin 62 delegenin oyunu alarak göreve gelen Başkan Muharrem Usta, kesenin ağzını açtı. Uzun süredir alacakları ödenmeyen futbolculara maaşlarının ciddi bir bölümünü veren yeni yönetim, takımı ateşlemek için farklı bir yol haritası daha çizdi.    Başkan,

Usta'dan futbolculara büyük müjde
3 bin 62 delegenin oyunu alarak göreve gelen Başkan Muharrem Usta, kesenin ağzını açtı. Uzun süredir alacakları ödenmeyen futbolculara maaşlarının ciddi bir bölümünü veren yeni yönetim, takımı ateşlemek için farklı bir yol haritası daha çizdi. 
 
Başkan, devre arasına kadar oynanacak olan 3 maçta 9 puan kazanılması durumunda futbolculara ekstra prim dağıtacak. Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fırtına, ardından evinde Antalyaspor’u konuk edecek. 
 
İlk yarının son maçında ise İstanbul’da rakip Kasımpaşa. Takımdaki hemen hemen tüm oyuncularla görüşüp sıkıntılarını dinleyen Usta, yönetici arkadaşlarından da futbolcuların asla yalnız bırakılmamasını istedi. 
 
Buna göre Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki her antrenmanda en az 1 idareci olacak. Nitekim yapılan son çalışmada Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Ören ve Genel Sayman Orhan İlarslan hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler