Usta, yöneticisini yalanladı!

Başkan Usta, Nuri Şahin iddiasını yalanladı

Usta, yöneticisini yalanladı!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da ilginç bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde bir radyo programına konuk olarak Borussia Dortmund'da forma giyen gurbetçi futbolcu Nuri Şahin'in transfer gündemlerinde yer aldığını söyleyen Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu'nu bizzat Başkan Muharrem Usta yalanladı. Usta "Nuri Şahin gündemimizde yok. Hiç bir ilgimiz de yok, birileri pompalıyor ve gündeme atmaya çalışıyor" dedi.


Kuzey Ekspres'e konuşan Başkan Usta, şuanda gündemlerinde transferin olmadığını söyledi. Nuri Şahin iddialarının gerçekle alakası olmadığını dile getiren Usta " Birileri pompalıyor, Nuri ile hiçbir ilgimiz yok. Birileri gündeme getirmeye çalışıyor, yanlış isim dolaşıyor. Bugün gündemimizde transfer yok. Maçlrımız var, içeriyi rahatsız edemeyiz. Olduğunda nokta atışı olacak. Girdiğinde takımı taşıyacak isimler olacak. İtibar sorunumuz yok. Kafamız rahat, zaman da kazandık" dedi.

Usta ayrıca Akyazı ile ilgili de konuşarak " Akyazı'yı 5-6 gün sonra görelim. Direkler tamamen kalkmış, çimi serilmiş olacak. Burada taraftara da heyecan verecek bir şeyler bulmalıyız. Gza gelip gene olmadı diyerek elimizdekileri yok sayarsak batarız. Önce elimizdekini var sayarak öne çıkaracaksın, nokta atışıyla takımı toparlayıp şaha kaldıracaksın" ifadelerini kullandı. Usta son olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirterek "Her bir başkanımızın, yönetimimizin zorluklardan geçtiği dönemler oldu ama bu kadar ağır bir dönemin yaşandığına beni hiç kimse inandıramaz. Başka bir şey yaşıyoruz " dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor