Usta, Yanal'la görüşecek iddiası!

Trabzonspor'da sezon sonunda Hami Mandıralı ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken yeni sezonda takımın başına kimin getirileceği merakla bekleniyor.   Bu noktada her gün yeni bir iddia ortaya atılırken en çok ismi geçen ise daha önce iki kez b

Usta, Yanal'la görüşecek iddiası!
Trabzonspor'da sezon sonunda Hami Mandıralı ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken yeni sezonda takımın başına kimin getirileceği merakla bekleniyor.
 
Bu noktada her gün yeni bir iddia ortaya atılırken en çok ismi geçen ise daha önce iki kez bordo mavili kulüpte görev yapan Ersun Yanal oldu.
 
Son olarak Sporcope isimli internet sitesinin iddiasına göre, Başkan Muharrem Usta, teknik direktör Ersun Yanal ile gelecek hafta bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirecek. Yapılacak görüşmede anlaşma sağlandığı takdirde Yanal gelecek sezon takımın başında olacak.
 
Ersun Yanal daha önce Trabzonspor'da iki kez teknik direktörlük yapmıştı. ilk olarak 2007 -09 dönemlerinde bordo mavili ekipte çalışan Yanal yüzde 48 galibiyet oranı yakalamıştı. İkinci kez geldiği 2015 yılında ise yüzde 46 galibiyet oranını bulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor