Usta ve Yanal buluştu

Trabzonspor'da Hami Mandıralı ile yolların ayrılmasının ardından başkan Muharrem Usta, yeni teknik direktör çalışmalarına hız verdi. Usta bu noktada önceki gün görüştüğü teknik direktör Ersun Yanal ile bir kez daha bir araya geldi.   Usta, önceki gün önce

Usta ve Yanal buluştu
Trabzonspor'da Hami Mandıralı ile yolların ayrılmasının ardından başkan Muharrem Usta, yeni teknik direktör çalışmalarına hız verdi. Usta bu noktada önceki gün görüştüğü teknik direktör Ersun Yanal ile bir kez daha bir araya geldi.
 
Usta, önceki gün önce Yanal ile görüşmüş ardında da yönetim kurulu ile toplantı yapmıştı.
 
Bu toplantıda Usta'nın yöneticilere görüşmenin içeriği ile ilgili bilgi verdiği ve Yanal'ın şartlarını açıkladığı belirtildi. Akşam 19.00'da başlayan yönetim toplantısı gece yarısına kadar sürerken, toplantıda Yanal isminde tam mutabakat sağlandığı belirtildi. Toplantıda yönetim kurulunun Başkan Usta'ya, "Teknik direktör konusunda tek yetkili sensin. Biz de senin arkandayız. Gerekeni yap" yetkisini verdi. Toplantı sonrası Başkan Usta, hemen telefona sarıldı ve dün için Yanal'a yeni bir randevu verdi. Usta yanına aldığı yönetici Gençağa Meriç ile birlikte Yanal'la İstanbul'da bir kez daha bir araya geldi. Bu görüşmede de taraftarlar arasında hiçbir sorun çıkmazken, 3 yıllık sözleşme için ön anlaşma yapıldığı öne sürüldü. Başkan Usta ile Yanal arasında ücret konusunda da bir anlaşmazlık yaşanmazken, bu hafta içerisinde anlaşmanın resmen açıklanacağı iddia edildi.
 
Bordo-mavililerin önümüzdeki sezondan itibaren kabuk değiştirip 3 yıl içerisinde mali tablo ile birlikte futbol takımının tavan yapacağı bir döneme geçmeyi hedefleyeceği belirtildi. Bu konuyu Ersun Yanal ile görüşen Usta'nın bir plan üzerinde anlaştığı ve ona göre bir yol haritası çizileceği dile getiriliyor..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler