Usta: "Trabzonspor'u doğruyorsan..."

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, bordo-mavili 4 futbolcunun kırmızı kart gördüğü, Galatasaray'a 2-1 yenildikleri maçla ilgili sosyal medya hesabından tepkisini sürdürdü.   Usta, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, öncekilerdeki olduğu gibi fut

Usta: "Trabzonspor'u doğruyorsan..."

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, bordo-mavili 4 futbolcunun kırmızı kart gördüğü, Galatasaray'a 2-1 yenildikleri maçla ilgili sosyal medya hesabından tepkisini sürdürdü.  

Usta, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, öncekilerdeki olduğu gibi futbolcu Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösterdiği anın fotoğrafına yer vererek, "Trabzonspor'u doğruyorsan düdüğü asacaksın. Göreceksiniz... Haksızlığa uğrayan tüm kulüplerin ahı için bu düzen değişecek" ifadesini kullandı.

Başkan Usta, hafta sonu ligde Osmanlıspor ile sahalarında yapacakları maç öncesi de protesto hazırlığı mesajını vererek, taraftarlardan önerilerini istedi.

Usta, "Avni Aker'de düzenin değişimine katkı adına...Futbol tarihin en ilginç protestosu için fikirlerinizi bekliyoruz" şeklinde bir başka paylaşımda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler