Usta: İlk transferi yaptık

Muharrem Usta transfer çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı

Usta: İlk transferi yaptık
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, devam eden transfer çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı.

Usta, yeni sezonda takım kadrosunun 24-25 kişi olacağını ifade ederek, “Kampa yaklaşık 25 civarında arkadaşımız gidiyor. Bunların içinde genç arkadaşların sayısı oldukça fazla. Takımın son şeklinde yaklaşık 5 genç olacak. Geçen seneki takımdan birçok kişi ile ayrılma kararı aldık ama özellikle kontrat büyüklüğü açısından bakıldığında 12 arkadaşımızla yolları ayırdık. Onların kulüp bulması, bizim onlara destek olmamız kaydıyla bir şekilde Trabzonspor’un yeni döneminde bu arkadaşlarımız bulunmayacaklar.” diye konuştu.

Takımda kalan futbolcuların genelde genç olduğunu dile getiren Usta, “Belli bölgelere de daha önce söylemiştim. 6-8 civarında oyuncu transferi yapacağız. Bu yapacağımız transferle birlikte toplam maliyeti planladığımız bütçe var. Bunun içinde kalmak, kesin olarak karar verdiğimiz bir konu. Bu 6-8 oyuncu içinde her bir alternatif isimlerle görüşmeler yapıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Usta, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğüne işaret ederek, şunları kaydetti:

“Transfer piyasasının önümüzdeki günlerde hareketleneceğine hep birlikte şahit olacağız. Bizim şu ana kadar sol bek transferimiz oldu. Bunun dışında, düşündüğümüz bütün alanlarda her an çeşitli gelişmeler olabilir. Onlarda da şunu yapmaya çalışıyoruz; takıma gerçekten uyum sağlayacak olan, mümkünse belki bir veya iki bölgede yaştan dolayı tecrübeyi önemseyebiliriz, örnek stoper gibi… Bizim takımın iyi bir ağabeye, iyi bir yöneticiye, derleyici, toparlayıcı 2-3 kişiye ihtiyacı var. Oyuncuların büyük çoğunluğu verimli olan yaş grubunda olacak ama arada bir iki tane dediğim nedenlerle o tarz transferlerimiz olabilir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor