Usta Derneklerle bir araya geliyor

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta İstanbul’da bulanan dernekler, Trabzonspor eski başkanları, eski futbolcular, iş adamları, sivil toplum kuruluşu başkanları ve sanatçılar ile buluşacak. Pazar günü gerçekleştirilecek olan kahvaltıda “Trabzonspor’un 50. Yı

Usta Derneklerle bir araya geliyor

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta İstanbul’da bulanan dernekler, Trabzonspor eski başkanları, eski futbolcular, iş adamları, sivil toplum kuruluşu başkanları ve sanatçılar ile buluşacak.

Pazar günü gerçekleştirilecek olan kahvaltıda “Trabzonspor’un 50. Yılında Gelecek 50 Yılın Temellerini Atıyoruz” sloganıyla istişareler yapılacak.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun temelleri 1990’lı yıllarda İstanbul’da faaliyette bulunan, Trabzon’un ilçe dernek başkanlarının bir araya gelmesi sonucu  “Gönül Birlikteliği” ile atılmıştır. Federasyonumuz 2005 yılında Avrupa Birliği Uyum Yasaları çerçevesinde “Trabzon Dernekleri Federasyonu” adını almıştır. TDF Başta İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz olmak üzere bütün Trabzonluların sesi olma gayreti içerisinde “Birlik olalım, Güçlü Olalım” sloganıyla 11 yıldır aralıksız çalışmalarını sürdürmektedir.

Trabzon Dernekleri Federasyonu olarak; “Trabzonspor’un 50. Yılında Gelecek 50 Yılın Temellerini Atıyoruz” sloganıyla yola çıkarak kulüp başkanımız Sayın Muharrem USTA ile Trabzonspor’un eski başkanlarını, eski futbolcularımızı, iş adamlarını, sivil toplum kuruluşu başkanlarını ve sanatçılarımızı bir araya getiriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor