Usta'dan Eren Derdiyok itirafı

"Eren Derdiyok ile görüştüm"

Usta'dan Eren Derdiyok itirafı
Bu sezon kadroya katılan ve henüz istenilen performansı sergileyemeyen transferler nedeniyle eleştirilen Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, transfer dönemine dair açıklamalarda bulundu.

Özellikle ekonomik şartlar nedeniyle görüşülen bir çok oyuncudan son anda vazgeçmek zorunda kaldıklarını söyleyen Usta, bir çok kulüp ve futbolcunun da son dönemlerde "Trabzonspor ödeme yapmıyor" etiketinin oluşması nedeniyle transferden vazgeçtiğini kaydetti.

Usta ayrıca şuan Galatasaray'da forma giyen Eren Derdiyok ile de görüştüğünü belirtti. Usta "Transfer dönemi Eren Derdiyok ile de görüştüm ama İstanbul'dan bir teklif gelince oyuncunun fikri değişebiliyor. Böyle sorunları çok yaşadık. Devre arasında alacağımız oyuncunun takıma adapte olabilmesi lazım. Bundan sonra yapacağımız transferler nokta atışı olacaktır." dedi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler