Usta'dan 8 maddelik transfer açıklaması

Muharrem Usta açıklamalarda bulundu

Usta'dan 8 maddelik transfer açıklaması
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor oldukça hareketli geçen bir transfer dönemini geride bıraktı. Transfer sezonunun sona ermesinin ardından Başkan Muharrem Usta sosyal medyadan 8 madde halinde açıklamalarda bulundu.

Yaşanan zorlu sürece değinen Usta özellikle eldeki futbolcuların gönderilmesinin önemli olduğunu söyledi. Sağ açık ve sağ bek transferinin yapılamamasına da değinen Usta "2.500.000 euro alan N'Doye inşallah orayı kapatır" ifadelerini kullandı.

İşte Usta'nın mesajları;

1-Hesapsız harcamanın sonuçları acı şekilde hafızalarda dururken; hiç bir şey yaşanmamış gibi davranmamızı hiç kimse bizden beklememeli.

2-Son gün transferlerinin ağır enkazından kurtulmak için verilen savaşı herkesin görmesini dilerim. Malesef bu yol halen dikenli bir yol.

3-Yapılanıyoruz dostlar,her şey bir anda olmaz. İstediklerimiz olmayınca son gün birilerini alıp şov yapmak hiç bir TS'liye yakışmaz.

4-Transfer döneminde KAP,KAP diye alkış tuttuğumuz günlerin faturasını nasıl unutabiliriz ki... Yaşananlardan ders almamak bize yakışmaz.

5-Eksikleri tabi ki kapatmalıyız. Ancak... bütçe disiplini her şeyden daha önemlidir. Al ama ödemesen de olur dönemi artık bitmelidir.

6-Yeniler çok... Önce takım olmayı başarmalıyız. Hiç kimse merak etmesin ki takım kalitesini artıracak oyuncu takviyemiz sürekli olacaktır.

7-Dikenli yolda bardağın boş tarafından bakanlar da tabi ki olacak. Peki... ya bardağın dolu tarafı :) Yarın akşam NTV görüşmek üzere.

8- Doğrudur... Sağ açık ve sağ bek ile daha alternatifli bir takım olabilirdik. Ama... 2.500.000 euro alan N'Doye inşallah orayı kapatır :)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler