Usta çok kararlı: Planımız tutacak!

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, Teknik Direktör Ersun Yanal ile birlikte uçuk paralar harcamadan dişli bir takım kuracaklarını söyledi.   Mevcut kadroyu 17-18 oyuncuya düşürüp 7 futbolcu almayı planlayan Bordo-Mavililer’de Başkan Muharrem Usta, 50. y

Usta çok kararlı: Planımız tutacak!
Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, Teknik Direktör Ersun Yanal ile birlikte uçuk paralar harcamadan dişli bir takım kuracaklarını söyledi.
 
Mevcut kadroyu 17-18 oyuncuya düşürüp 7 futbolcu almayı planlayan Bordo-Mavililer’de Başkan Muharrem Usta, 50. yılı kapsayan yeni sezonda mutlaka başarıyı yakalayacaklarını dile getirdi.
 
Usta, “Trabzonspor transferde çok yol denedi. Ciddi paralar da harcadı, farklı şekilde oyuncu aramayı da denedi. Ancak gelinen nokta o ki; hem ekonomik olarak görüyoruz hem de sportif açıdan hiçbirinden tam olarak karşılık alınamadı. Biz bunun bir karmasını yapmaya çalışıyoruz. Yani çok büyük paralar harcamadan da Trabzonspor’un iyi transferler yapıp, iyi kadrolar kurabileceğini göstereceğiz” dedi.
 
‘Hem ekonomik hem sportif’
 
Trabzonspor’un 1 numarası, “Hem ekonomik hem de sportif olarak başarılı olacağız. Bizim için yakın gelecekte saha içindeki sonuçlar kadar, mali tablo da önemli. Bunu önce camianın ve taraftarın iyi anlaması lazım. Yoksa çok şeyi ıskalayabiliriz. Ersun hoca da bize bu yolda en uygun isim. O yüzden kendisini tercih ettik. Onunla yola çıktık ve fazlasıyla inanıyoruz. Bir planımız var. Bu plan mutlaka tutacak” ifadelerini kullandı.
 
‘Gelip loca alsınlar’
 
Kendisine sürekli “Trabzonspor ne olacak?” diye soranlara da mesaj gönderen Muharrem Usta, “Trabzonspor’u merak edenler gelecekler önce stattan loca alacaklar. Parası olan loca, parası daha az olan kombine alacak. Bu şehir çok önemli insanlara sahip. Trabzonspor kendi dinamiklerini tam anlamıyla devreye sokmadan ayağa kalkamaz” 
şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler