Usta: Bu sene oyuncu değil karakter alacağız!

Haber61 Haber Servisi Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yeni teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte bugün camianın önemli isimleri ile yemekte buluştu. Usta yemek öncesi önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar; Bizi burada birleştiren Trabzons

Usta: Bu sene oyuncu değil karakter alacağız!

Haber61 Haber Servisi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yeni teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte bugün camianın önemli isimleri ile yemekte buluştu.

Usta yemek öncesi önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar;

Bizi burada birleştiren Trabzonspor. Hepimizin sevinci ve hüznü olan sanki damarda akan kan ve vücudumuzda bulunan bir ruh gibi bir marka. Bu markada on binlerce insanın emeği var.  Bu bir yolculuk ve bu yolculuğun çeşitli kademelerinde az ya da çok demeden görev alanlar var. Bundan sonra da yine böyle insanlar olacaktır. Bu marka 50. Yılı bulmuş durumda. Kesin inancımız şu ki bu marka daha nice yüz yıllar yaşayacak. Bize düşen bu markaya karınca kararınca destek olabilmek. En azından iyi şekilde anılacak izler bırakabilmek.

Açıklamaları izlemek için tıklayın

Çok üzgünüz kulübümüzün durumundan dolayı. Bugün hiçbirimizn sindirebileceği bir tablo değil.  Spor kulüpleri tarihlerinde bazen bu durumları yaşarlar. Türkiye’de diğer takımların da yaşadığı gibi. Ama ne olursa olsun büyük markalar düştükleri yerlerden yaptıkları hatalardan ders alarak ayağa kalkmanın yolunu bulur. Bu ayağa kalkış hep beraber gerçekleştirilecektir. Herşeyi bir kenara bırakıp bu kulübü ayağa kaldırmak ana misyonumuz olacaktır. Bugün yeni stadımızı hocamız ve yönetim kurulumuzla bugün gezdik. Yeni hocamıza  da bu arada yeniden hoş geldin diyoruz. Akyazı şuanda içinde bulunduğumuz durumdan çıkabilecek önemli bir itici güç olacaktır. Orda olağanüstü bir tesis var. Bugün soyunma odalarına kadar girdik. Bazıları soyunma odaları için keşke daha güzel olsa diye eleştiriler geldiğini Ersun hocaya söyledim. O bana şunu söyledi; “Bu eleştiriyi yapanlar Arsenal’in soyunma odasına girip görseler buranın cennet olduğunu anlarlar.” Akyazı muhteşem bir tesis. Oradaki sportif tesisleri gezdik. Orada 20 yıllık ihtiyacı karşılayacak olan projeler. Büyük bir aksilik olmazsa stada orada başlıyoruz. Ancak biliyorsunuz ilk 2 maç ceza nedeniyle seyirsiciz oynanacak maçlar. Bir de 3. Maçta yine ceza gereği ceza yediğimiz Fenerbahçe maçına giren seyirciler giremeyecek. O nedenle biz bu maçı Avni Aker’e veda maçı olarak yapacağız ve bu maçın ardından Akyazı’ya geçeceğiz.

Son 5 ayla ilgili de bazı şeyler sözlerime eklemek istiyorum. Artık bir yerleri yama yaparak, tedavi ederek buradan çıkmanın mümkün olmadığını söylemek istiyorum. Yeniden başlamak zorundayız. B unun için önümüzde bir fırsat var. Biz bu sene bütçe yöneteceğiz. Önümüzde net bir bütçe var. Takım bütçemiz yaklaşık 60 Milyon TL olacak. Bu son 7 senenin en düşük bütçesi. Bu bütçeyi asla aşmayacağız. Yani kimsenin şöyle bir endişesi olmasın; “Zaten transferle buralara geldik. Ersun da geldi transfer ister vs.” demesin. Biz bu sene karakter satın alacağız. Biz oyuncu değil karakter peşindeyiz. Bütçemiz sağlıklı olacak. Bu karakterle uyumlu olmayan kimse burada yer almayacak. Buna sadece oyuncular da dahil değil. Üstüne basa basa söylüyorum bu durumlara gelmemizin tek nedeni ekonomik sorunlardır. Keşke 20- 30 Milyonluk oyuncu bütçeniz olsun da ödemelerinizi gününde yapsanız. Biz geldiğimiz de 150 Milyon Bütçeli takım vardı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor