Usta: Benim istediklerimi yazacak gazeteciye ihtiyacım yok

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Gebze’de Trabzonsporluların buluştuğu organizasyona katıldı. Etkinlik öncesi Haber61 tv mikrofonuna konuşan Usta, Trabzonspor’un büyük bir camia olduğunu vurgulayarak  “Byük bir camianın tekrar ayağa kaldırılması gerekiy

Usta: Benim istediklerimi yazacak gazeteciye ihtiyacım yok

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Gebze’de Trabzonsporluların buluştuğu organizasyona katıldı. Etkinlik öncesi Haber61 tv mikrofonuna konuşan Usta, Trabzonspor’un büyük bir camia olduğunu vurgulayarak  “Byük bir camianın tekrar ayağa kaldırılması gerekiyor. Ben bu akşam organizasyonu yapan Gebze Trabzonsporlular derneğine teşekkür ederim. Bu etkinlikleri başka yerlerde de yapmak istiyoruz. Aydınlık bir gelecek için çalışıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada “Basında Trabzonspor’u temsil edecek gazeteciler yok” tarzında cümlesi nedeniyle yerel basında eleştirilen Usta konuyla ilgili olarak “Güçlü camiaların basın ve medyada kaliteli arkadaşlara ihtiyacımız var. Kalitenin bendeki karşılığı Trabzonspor’u temsil etmeye kalktığımızda Trabzonspor’un ağırlığını göstermesi lazım. Bizi iyi temsil etmelerini isterim. Benim istediklerimi yazacak gazeteciye ihtiyacım yok. Trabzonspor’un temsil edilme noktasında önemli isimlere ihtiyacı var. Bazı arkadaşlar bu konuyu farklı anladılar. Ben altını yeniden çizmek isityorum, Trabzonspor’un imajını sergileyecek, ağırlığını gösterecek onlarca gazeteciye ihtiyaç var. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor